11.dec.09 SUBHARMONY @ Dirty Deal

Pirmā un pagaidām vienīgā dubstep digitālā izdevniecība Latvijā Dub Suspects aicina uz pasākumu Subharmony, kas norisināsies 11. decembrī Dirty Deal Cafe telpās un būs veltīts dziļām melodiskām un pumpējošām vibrācijām, kas piebremzēs laiku un dos sajust telpā skaņu.

subharmony-web

Šī pasākuma galvenais viesis ir dubstep žanra mākslinieks no Igaunijas L-OW, kura mūzika izceļās ar smalkām niansēm, kas izstrādātas katrā skaņā, radot unikālu, pēc sava skanējuma, atmosfēru. Kvalitātes apliecinājumam L-OW savu skaņdarbus ir izdevis pasaulē pazīstamās dubstep mūzikas izdevniecībās kā Z-Audio un tās apakšizdevniecībā On The Edge, kā arī Lowercase un DUB:IOUZ.

Pasākumu atbalstīs ar savu uzstāšanos vietējie latviešu dubstep scēnas pārstāvji. Marimana, kurai ir iemantojusi labu DJ reputāciju ar ievirzi uz dziļām muzikālām tēmām. Sairam, diskžokejs, kurš ienācis dubstep scēnā no jungle žanra, izteiksmīgi sevi pieteicis un nostiprinājis savas pozīcijas ar labu miksēšanas prasmi un lielisku muzikālo gaumi. CAFE2, Parastate rezidents un viens no vecajiem, kas daudz uzmanības un laika bija veltījis dubstep dzimšanas brīdī Latvijā. Un arī producents un Dub Suspects radītājs un īpašnieks Peres One.

Vizuālo pasākuma daļu papildinās jaunā VJ apvienība Rob Robotic Head & Nelabais. Kā arī Relict un Gaffa no Parastate.

Speciāli šim pasākumam klubā tiks uzstādīta papildus akustiskā aparatūra, kas ļaus apmeklētājiem labāk sajust basu :)

Sākums 22:30. Ieejas maksa 3Ls.


pasākuma mājaslapa